söndag, april 27, 2014

Matsedel v 18

I slutet av veckan kommer mina föräldrar, de har inte träffat Algot sedan julhelgen så det blir nog ett kärt återseende. Vi försöker lära Algot att åtminstone lyssna i telefon (han pratar ju inte så mycket, eller jo, mycket, men inte så begripligt...), men han tittar bara på den och förväntar sig en bild på den som pratar - med farmor och farfar pratar han ju via Skype!

Måndag: Kycklingchili i skål med nachos och matyoghurt (ur nyaste Elle Mat&Vin).
Tisdag: Rödbetsbiffar, couscous och chevrekräm (jaja, chrevre och creme fraiche, men kräm låter proffsigare ;).
Onsdag: Bortbjudna till E, M och R på tacos. Mysigt!
Torsdag: Årets viktigaste dag! Arbetarnas dag. Den firar vi med godaste lammfärspastan med aubergine och chili (Markus Aujalays recept).
Fredag: Kycklinglår med örttäcke, krossad potatis, sallad (det är så gott, så mina föräldrar måste också få smaka!).
Lördag: Balsamicomarinerad fläskfilé med chili och basilika, saffrans- och persiljerisoni (ur nyaste Elle Mat&Vin).
Söndag: Grekisk sallad till lunch. Potatissallad med rädisor och haricot verts, salsiccia.

Den här veckan lyxar vi med hemkörd mat - underbart smidigt, men deras söksystem på hemsidan är fortfarande riktigt dåligt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar