söndag, maj 08, 2011

Matsedel

Söndag: Hemmagjord pizza.
Måndag: Pasta med lammfärs, aubergine och chili. (Recept ur Måndag-torsdag: riktig mat för familjen av Markus Aujalay)
Tisdag: Blodbröd, bacon, vit sås (kallas hos oss blodbröd, här uppe (Västerbotten) tunnpaltbröd).
Onsdag: Tacos
Torsdag: Couscoussallad med lammerguez
Fredag: After work med jobbet.
Lördag: Sushi?

Veckans matsedel fick M att undra om jag hade lammbrist. ;) Det blir spännande med ett par nya recept. Aubergine (och även squash) är grönsaker jag vill bli bättre på att använda. Dessutom är nya pastarecept med beprövade ingredienser aldrig fel. Efter Italienresan i somras blev jag rätt förtjust i aubergine, så förhoppningsvis blir det ett kärt återseende.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar